Το «Amore Mio 2» του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Μαρίνα Κω – Κυματίζει η σημαία του Ολυμπιακού

 

Το «Amore Mio 2» του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Μαρίνα Κω – Κυματίζει η σημαία του Ολυμπιακού

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2023 η θαλαμηγός του Βαγγέλη Μαρινάκη «Amore Mio 2» κατέπλευσε στην μαρίνα της Κω τραβώντας όλα τα βλέμματα. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, ψιλά κυματίζει η σημαία του Ολυμπιακού δίνοντας έτσι ξεκάθαρα το σύνθημα για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του πλωτού παλατιού.

Συνοδευόταν από μία άλλη θαλαμηγό η οποία όμως αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης. Θεωρείται απίθανο να βρίσκεται στο Amore Mio 2 ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καθώς το βράδυ της Τετάρτης ήταν στις σουίτες του γηπέδου Καραϊσκάκη όπου μαζί με τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της UEFA και άλλους παρακολούθησε τον τελικό Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη . Για την ιστορία,  ομάδα του Γκουαρντιόλα κατέκτησε το Super Cup μέσα στο «Καραϊσκάκης». Πιθανόν να είναι επιβάτες μέλη της οικογένειας Μαρινάκη στα πλαίσια των καλοκαιρινών διακοπών. 

Να σημειωθεί ότι  το πλωτό παλάτι κοστίζει πάνω από 13.500.000 ευρώ. «Ζαλίζει» με την πολυτέλειά του και εντυπωσιάζει τους πάντες σε όποιο λιμάνι και αν βρεθεί. Μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 14 άτομα στις εκθαμβωτικές σουίτες ενώ το πλήρωμα είναι πάνω από 25 άτομα.

Συχνά πυκνά το «Amore Mio2» βρίσκεται εν πλω είτε με καλεσμένους του εφοπλιστή, μέλη της οικογένειάς του ή πλούσιους ενοικιαστές. Μάλιστα αρχές Αυγούστου το εντοπίσαμε στα Ασπρονήσια και στους Αρκιούς μαζί με το άλλο γιοτ που το συνόδεψε και στην Κω.

Το σούπερ γιοτ, που χτίστηκε το 1997 και αποτελεί το καμάρι του παραδοσιακού ναυπηγείου της Γερμανίας Abeking & Rasmussen, αφού υπήρξε μέχρι πρόσφατα το μεγαλύτερο σκαρί που είχε φτιαχτεί στις δεξαμενές του.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το εσωτερικό της θαλαμηγού και άλλους χώρους που είχαν παρουσιαστεί για να πουληθεί στο παρελθόν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr