Το Φυτώριο της Περιφέρειας στη Λέρο με παραδόσεις φυτών σε σχολικές μονάδες, Δήμο και Μελισσοκομικό Σύλλογο

Share This Post

Το Φυτώριο της Περιφέρειας στη Λέρο με παραδόσεις φυτών σε σχολικές μονάδες, Δήμο και Μελισσοκομικό Σύλλογο

Πιστό στις δεσμεύσεις του, το Φυτώριο της Περιφέρειας προχώρησε σε τρεις ακόμα παραδόσεις φυτών.

Την τιμητική της είχε το νησί της Λέρου

 

 

Επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποίησε ο Προέδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου, κ. Μιχάλης Λουλούς, προχωρώντας σε παραδόσεις προς όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε παιδικούς σταθμούς, στο Δήμο Λέρου καθώς και στο Μελισσοκομικό Σύλλογο του νησιού.

 

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ενεργειακής Α.Ε Ιωάννης Θεμέλαρος παρέλαβε και παρέδωσε το προηγούμενο διάστημα ζαρντινιέρες φυτόχωμα και λαχανοκομικά φυτά, ώστε τα παιδιά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης του Περιφερειακού Φυτωρίου. Επιπλέον, σήμερα ο παιδικός σταθμός παρέλαβε 140 πικροδάφνες για να διαμορφωθεί ο φράχτης, 5 οπωροφόρα δένδρα, 20 αειθαλή και 24 λεμονοκυπάρυσσα, ενώ ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου, κ.Μιχάλης Λουλούς, κατά την επίσκεψή του στον Παιδικό Σταθμό διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του εξωτερικού χώρου.

 

Στη συνέχεια, ο Δήμος Λέρου παρέλαβε 100 λιγούστρα, 100 πικροδάφνες, 20 Θιβέτιες, 30 καλλιστήμονες, 10 τούγιες, 20 Κωνσταντινουπόλεως, 50 χαρουπιές, 20 κυπαρίσσια, 20 βραχυχίτονες και 20 καλλωπιστικά δένδρα, ενώ επιπλέον, ο μελισσοκομικός σύλλογος Λέρου παρέλαβε 50 χαρουπιές, 30 καλλιστήμονες, 30 λιγούστρα, 30 ευκάλυπτους και δένδρα καλλωπιστικά.

 

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Περιφερειακού Φυτωρίου καθημερινά εργάζονται, ώστε να εξασφαλίζεται η παραγωγή διαφόρων φυτών και να ικανοποιούνται στο σύνολο τους τα αιτήματα των νησιών.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by