Το τοπικό συμβούλιο Πυλίου καταγγέλλει : «Μας απείλησαν με συλλήψεις εάν γίνει η διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό. Ποιανών τα συμφέροντα θίγονται;»

Share This Post

Το τοπικό συμβούλιο Πυλίου καταγγέλλει : «Μας απείλησαν με συλλήψεις εάν γίνει η διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό. Ποιανών τα συμφέροντα θίγονται;»

Τα μέλη του τοπικού συμβουλίου πριν λίγο εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την ματαίωση της σημερινής προγραμματισμένης ειρηνικής διαδήλωσης για το μεταναστευτικό. Η δήλωση των κοινοτικών συμβούλων αναρτήθηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι μία δήλωση κοινή για όλους τους συμβούλους του χωριού ανεξαρτήτως παράταξης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε πρώτη ενημέρωση έγινε γνωστό ότι οι τοπικοί σύμβουλοι δέχτηκαν τηλεφωνήματα από την αστυνομική διεύθυνση σχετικά με την διαμαρτυρία, όπου η αστυνομία φέρεται να ενημέρωσε ότι απαγορεύεται λόγω κορονοΐου.

Την ίδια ώρα γίνονται ειρηνικές πορείες στη Ρόδο , καρναβάλια στην Πάτρα , στο Ρέθυμνο και διάφορες άλλες μαζικές συγκεντρώσεις πληθυσμού σε ολόκληρη τη χώρα .

Η ανακοίνωση του τοπικού Πυλίου :
ΑΠΟΡΙΑ

Μόνο ο πληθυσμός της Κω μπορεί να επηρεαστεί από τον ιό που κυκλοφορεί παγκοσμίως;

Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν κυρώσεις για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος;

Πώς π.χ. χθες το απόγευμα 29/2/20 στη Ρόδο έγινε πορεία 500 ατόμων για το μεταναστευτικό; Και εντελώς τυχαία όταν ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση του Τοπικού συμβουλίου Πυλίου για την ειρηνική διαδήλωση στις 1/3/20 ώρα 13:00 μ.μ. δεχθήκαμε εν ώρα συνεδρίασης τρία τηλεφωνήματα με την απειλή συλλήψεων με 2ετή φυλάκιση μη εξαγοράσιμη και των 7 τοπικών συμβούλων.

Ποιοι προσπαθούν να φιμώσουν το Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου που έχει σηκώσει ανάστημα για το φλέγον ζήτημα του χωριού μας και ολόκληρου του νησιού;

Ποιανών τα συμφέροντα θίγονται;

Εμείς σαν Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου δεν σταματάμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε από την πρώτη στιγμή της εκλογής μας.

Κάποιοι προσβάλλουν την νοημοσύνη μας!!!

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΛΙΟΥ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by