Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων διοργανώνει την Τετάρτη 1η Ιουλίου κινητοποίηση στο νοσοκομείο Κω για τα προβλήματα στον χώρο υγείας

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων διοργανώνει την Τετάρτη 1η Ιουλίου κινητοποίηση στο νοσοκομείο Κω για τα προβλήματα στον χώρο υγείας

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων & Εμποροϋπαλλήλων Νήσου Κω καλεί τους εμποροϋπαλλήλους, τους εργαζόμενους στο εμπόριο, τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που αποτελούν, όπως οι νοσηλευτές και οι γιατροί, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και που βρέθηκαν μέσα στην καραντίνα να δουλεύουν ατελείωτες ώρες χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων τους, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση για τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας, που αποφάσισε ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω, την Τετάρτη 1η Ιούλη, στις 11:00πμ, στην είσοδο του Νοσοκομείου Κω (είσοδος από Ελ. Βενιζέλου).

Μπροστά στις δραματικές ελλείψεις και προβλημάτων που επικρατούν στον χώρο της Υγείας και που καμιά κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έλαβε ουσιαστικά μέτρα για να καταπολεμήσει, είναι επιτακτική ανάγκη να σηκώσουμε τοίχος διεκδίκησης!

Τραβάμε κόκκινη γραμμή! Η υγεία των εργαζομένων και των οικογενειών μας δεν πρέπει να γίνει παιχνίδι στα χέρια μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών!

Όλοι στην κινητοποίηση για τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας, την Τετάρτη 1η Ιούλη, στις 11:00πμ, στην είσοδο του Νοσοκομείου Κω!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr