Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΛΤΑ Δωδεκανήσου καταγγέλλει το κλείσιμο καταστημάτων σε Ρόδο και Κω

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΛΤΑ Δωδεκανήσου καταγγέλλει το κλείσιμο καταστημάτων σε Ρόδο και Κω

Πηγή: www.vimatisko.gr

Την Διοίκηση των ΕΛΤΑ καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων των Ελληνικών Ταχυδρομείων για την απόφαση της να κλείσει τα καταστήματα Αρχαγγέλου, Καλυθιών, Λίνδου σε Ρόδο και της Κεφάλου στην Κω, αμέσως μετά τις εκλογές, ‘’μέσα σε ένα βράδυ, χωρίς να γνωρίζουν που βρίσκονται στον χάρτη, τα οικονομικά τους στοιχεία, τον κόσμο που εξυπηρετούν και την σημασία του ταχυδρομικού έργου”, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν.

 Στόχος της Διοίκησης, υπογραμμίζει το Σωματείο, “είναι να διώξουν όλους τους συμβασιούχους των ΕΛΤΑ αδιαφορώντας έτσι για τις συνέπειες και τα προβλήματα που θα υπάρξουν στην αλληλογραφία και όχι μόνο για χιλιάδες νησιώτες”.

“Όχι μόνο απέτυχε η προηγούμενη  διοίκηση στην αναδιάρθρωση του Οργανισμού με τα  280 εκατομμύρια από τον  ελληνικό λαό λόγω ανικανότητας, αλλά έρχεται και η τωρινή διοίκηση να ρίξει ταφόπλακα με αποφάσεις χωρίς σχεδιασμό και προοπτική”, υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι ζητώντας την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr