Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στην Κω

Share This Post

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στην Κω

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour διοργανώνεται στην Κω Πέμπτη 24 & Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό κέντρο Κυπριώτης Village, στην Αίθουσα “Πανάκεια”.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω καλεί όλους όσοι επιχειρούν στον κλάδο του Τουρισμού, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση επιμόρφωσης που παρέχεται δωρεάν.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΚΩ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σε συνεργασία με τοπικούς διοργανωτές και συγκεκριμένα για το νησί μας με την Ένωση Ξενοδόχων Κω.

Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, ενώ τη δεύτερη ημέρα workshops στις διαδραστικές αίθουσες της ΑΝΚΟ.

Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΚΩ είναι ανοιχτές! Κλείστε τη θέση σας στην ιστοσελίδα http://www.insete.gr/el-gr/News/NewsDetails/Default/i_naid/464/i_ncsid/1/rft/true?fbclid=IwAR031Uafvs37_xOl_va3HigXERts9uhDUGajQEwdlXmskQCui5y4NIpWh2g

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Κω

Μανιάς Βασίλης

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by