Το Σάββατο 16 Ιουλίου θα ανάψει ο ειδικός νέος φωτισμός στο Δημαρχείο Κω 

Share This Post

 

Το Σάββατο 16 Ιουλίου θα ανάψει ο ειδικός νέος φωτισμός στο Δημαρχείο Κω 

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Δήμου Κω , το  Σάββατο 16 Ιουλίου στις 21:00, παρουσία του Δημάρχου κ. Νικηταρά, θα ανάψει ο ειδικός φωτισμός στο ανακαινισμένο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Η εγκατάσταση κατάλληλου φωτισμού στοχεύει στη νυκτερινή ανάδειξη των κύριων όψεων του κτιρίου, του όγκου και των αρχιτεκτονικών ιδιαιτεροτήτων του και στη δημιουργία εμβληματικών εικόνων για τους επισκέπτες και κατοίκους του νησιού μας, στο παραλιακό μέτωπο του αστικού ιστού της Κω.

Το έργο προετοιμάστηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, με την υπ΄αριθμό 18 μελέτη του 2020 και χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by