Το Ράδιο Πρώτο σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Share This Post

Το Ράδιο Πρώτο σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Η οικογένεια του Ράδιο Πρώτο 91.5 – www.radioproto.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα γεμάτα όμορφες στιγμές με χαμόγελα και πολύ μουσική! Υγεία σε όλους και αγάπη να φέρει η γέννηση του Θεανθρώπου. Ο ιδρυτής μας Πάρης Λαδικός ανήμερα των Χριστουγέννων σας περιμένει από τις 12 το μεσημέρι για μία εκπομπή μοναδική και γιορτινή. Για αφιερώσεις καλέστε 22420 29 400. 

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού δωδεκαήμερου, το προφίλ μας είναι Χριστουγεννιάτικο με μηνύματα γιορτινά, ελληνικές και ξένες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες, διαγωνισμοί σε συνεργασία με τα τοπικά καταστήματα και διάθεση εορταστική. 

Χρόνια πολλά! 

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by