Το Πυλί αποφάσισε: η Κως στο Φως

Το Πυλί αποφάσισε: η Κως στο Φως

Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και η πίστη σε ένα καλύτερο αύριο, κυριάρχησαν στις επαφές και στις συζητήσεις που είχαν με τους πολίτες στο Πυλί, ο Γιώργος Κυρίτσης και οι υποψήφιοι της Δύναμης Αλλαγής.

Στο Πυλί που εγκαταλείφθηκε απόλυτα από την απερχόμενη δημοτική αρχή τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, ζουν άνθρωποι που έχουν δικαίωμα στην ελπίδα, που αξίζουν καλύτερα και δικαιούνται περισσότερα.

΄΄Δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για το παρελθόν, η απερχόμενη δημοτική αρχή απέτυχε και φεύγει.

Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το Πυλί από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου με τη δική σας εντολή’’ τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Παράλληλα παρουσίασε συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις για το Πυλί που περιλαμβάνουν:

– Εξαγορά των κτιρίων του πρώην συνεταιρισμού από το Δήμο που θα αξιοποιηθούν για δράσεις του πρωτογενή τομέα και των φορέων της κοινότητας.

-Εκτεταμένο πρόγραμμα ανακατασκευής οδών με σταμπωτό δάπεδο, πεζοδρόμια και ηλεκτροφωτισμό.

-Λειτουργία Αστυνομικού Σταθμού στο Πυλί σε κτίριο που θα

εξασφαλίσει ο Δήμος για να αισθάνονται ασφαλείς όλοι οι κάτοικοι. Θα είναι μία από τις πρώτες κινήσεις, το πρώτο ζήτημα που θα θέσει ο Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης.

-Εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου Λίμνης και αξιοποίηση του παλιού λατομείου ως αποθήκη νερού και ως χώρου αναψυχής και πολιτισμού.

-Ανακατασκευή, εκσυγχρονισμός και βελτίωση του πολιτιστικού κέντρου στο Πυλί, στο οποίο θα λειτουργήσουν νέες υποδομές πολιτισμού ενώ θα αναμορφωθεί και η βιβλιοθήκη.

-Κατασκευή πεζοδρομίων στο παραλιακό μέτωπο στο Μαρμάρι και εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

-Ανακατασκευή της κεντρικής οδού προς παραλία Πυθος με πεζοδρόμια και ηλεκτροφωτισμό και συντήρηση του παλαιού αρδευτικού καναλιού.

-Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα.

Στις 8 Οκτωβρίου γυρίζουμε σελίδα.

Κλείνει η παρένθεση της παρακμής και της απραξίας.

Η Κως στο Φως

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr