Το πρόγραμμα της αποκριάτικης παρέλασης στην πόλη της Κω, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου – Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique

Share This Post

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα της αποκριάτικης παρέλασης στην πόλη της Κω, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου – Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique

Στο πλαίσιο των χειμερινών Ιπποκρατείων το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει αποκριάτικη παρέλαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Ανταγόρα.

Στην παρέλαση θα λάβουν μέρος η Φιλαρμονική Κω και Ηρακλειδών , ομάδες πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων , σχολεία , παιδικοί σταθμοί και παρέες ενώ την εκδήλωση θα συντονίζει ο Joker.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση dopavs @kos.gr και στα τηλέφωνα 2242025316 και 29715.

Επίσης το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Ανταγόρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique ενώ θα συμπράξουν και οι Κώοι παραδοσιακοί οργανοπαίχτες Μάνος Πόγιας , Θεοδόσης Παπαϊωάννου και Μανώλης Κεφαλιανός.

Γραφείο ενημέρωσης

Τμήμα Πολιτισμού Κω

 

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ Boğaz Musique

live

H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ταξιδεύουν στην Κω, και μας προσκαλούν σε μία συναρπαστική συναυλία!

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και καινούργια τραγούδια της Ελένης και των Boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση, από το νέο τους album “Των φίλων τα σπίτια”, με τη συμμετοχή σημαντικών συντελεστών.

Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τις καθηλωτικές ερμηνείες και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε συναυλία θα είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία.

Οι Boğaz Musique είναι οι:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες

Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth

Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, λαούτο

Τζώρτζης Μαυροειδής – τρομπέτα

Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα

Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by