Το μήνυμα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου για το Πολυτεχνείο

Share This Post

Το μήνυμα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου για το Πολυτεχνείο

Η εξέγερση του φοιτητικού και εργατικού κινήματος με κορύφωση όσα διαδραματίστηκαν στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη του 1973, αποτελεί ιστορικό γεγονός παγκόσμιας αναγνώρισης και εθνικό ορόσημο αγώνων.

Το μήνυμα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ελευθερίας, για την εδραίωση της δημοκρατίας, θα αντηχεί στην αιωνιότητα!! Τιμάμε τη μνήμη χιλιάδων ανθρώπων, αγωνιστών, που εξορίστηκαν και βασανίστηκαν για να μιλάμε σήμερα ελεύθερα!

Η αυταπάρνηση των ανθρώπων που αντιστάθηκαν και η δίψα τους για Ελευθερία και Δημοκρατία, εμπνέει μέχρι σήμερα κυρίως τη νέα γενιά και δείχνει το δρόμο του πραγματικού αγώνα, για ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ισχυρό κράτος δικαίου και ένα πιο δίκαιο και ανθρώπινο κόσμο.

Κως 16-11-2022

Εκ μέρους της Ν.Ε.Β.Σ.Δ.

Ο Γραμματέας

Μιχάλης Χατζηγιακουμής

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by