ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Το “άνοιγμα” του τουρισμού και των αεροπορικών μεταφορών γίνεται με τους όρους εκείνους που επιβάλλουν οι μεγαλοξενοδόχοι, οι μεταφορικές εταιρείες και οι tour operators δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία και κινδύνους στους κατοίκους των τουριστικών περιοχών, τους εργαζομένους σε τουρισμό – επισιτισμό, αλλά και στους ίδιους τους επισκέπτες.

Αυτές τις απαιτήσεις υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις, χτίζοντας την ελληνική οικονομία πάνω στα “πήλινα πόδια” της τουριστικής “μονοκαλλιέργειας” και θυσιάζοντας τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Ενώ σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, που προσπαθεί να καθησυχάσει το λαό, θέτει σε κίνδυνο και τη δημόσια υγεία.

Το ΚΚΕ ήδη από τις 29/5/2020 κατέθεσε αναλυτικές προτάσεις για την επείγουσα λήψη ουσιαστικών μέτρων στα νησιά και τις άλλες τουριστικές ζώνες. Αυτά τα μέτρα αφορούν τόσο την στελέχωση και τον εξοπλισμό όλων των δημόσιων δομών υγείας, όσο και τον ουσιαστικό προληπτικό έλεγχο σε επισκέπτες, εργαζόμενους και μόνιμους κατοίκους.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόοδος Αντιμάχειας : Εκδρομή στην Μακεδονία 21 – 26 Μαρτίου 2026

Πρόοδος Αντιμάχειας : Εκδρομή στην Μακεδονία 21 – 26 Μαρτίου Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρόοδος» Αντιμάχειας ετοιμάζει μια όμορφη ανοιξιάτικη απόδραση στη Βόρεια Ελλάδα, διοργανώνοντας εκδρομή

©2020 radioproto.gr