ΤΟ “ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΤΟ “ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης, ημέρες αλληλεγγύης, ημέρες  σκέψης για τον συνάνθρωπο μας. Η γέννηση του Χριστού φέρνει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, το μήνυμα της αναγέννησης του κόσμου, το μήνυμα της νέας αρχής.

Ο Δήμος Νισύρου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στέκεται αρωγός σε όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα στους οικονομικά αδύναμους πολίτες με στόχο την ενίσχυση του εορταστικού τραπεζιού των οικογενειών τους. Ο Δήμος μας φέτος μοίρασε σε όλες τις οικογένειες της Νισύρου το «Καλάθι της Αγάπης», που περιείχε διάφορα τρόφιμα. Μοιράστηκε σε 430 οικογένειες το «Καλάθι της Αγάπης», που περιείχε κοτόπουλα, χοιρινές μπριζόλες, μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια, σάλτσα, και ένα μπουκάλι κρασί.

Η δημοτική αρχή έχοντας πάντα γνώμονα το καλό της κοινωνίας, με χρηστή και σωστή διαχείριση των πόρων του Δήμου μας, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής έργου για την πρόοδο της Νισύρου και την ευημερία της κοινωνίας.

Έτσι αυτές τις γιορτινές μέρες προσεγγίζουμε την κάθε Νισυριά και τον κάθε Νισύριο με αυτή τη συμβολική προσφορά, «Το Καλάθι της Αγάπης», ως ένδειξη συναισθηματικής εγγύτητας. Μπορεί η πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού μας να μην έχει ιδιαίτερη οικονομική ανάγκη, όμως, η γιορτή των Χριστουγέννων συνδέεται με αγάπη, προσφορά, αλληλεγγύη, και τα δώρα μας δεν μπορούν να έχουν άλλο χαρακτήρα από το συναισθηματικό. Η ανιδιοτελής προσφορά αποτελεί πηγή άντλησης θετικών συναισθημάτων προσφέροντας έντονη εσωτερική ικανοποίηση και πληρότητα. Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που βοήθησαν για την προετοιμασία και τη διανομή του «Καλαθιού της Αγάπης»

Ευχόμαστε σε ολες τις Νισυριές, σε όλους τους Νισύριους, σε όλο τον κόσμο,  Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr