Το ζήτημα της κατάργησης του καταστήματος Eurobank Καλύμνου στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη

Share This Post

Το ζήτημα της κατάργησης του καταστήματος Eurobank Καλύμνου στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη

Το ζήτημα της κατάργησης του υποκαταστήματος της Eurobank Καλύμνου στη Βουλή από τη Μίκα Ιατρίδη.

Στη Βουλή έφερε η Μίκα Ιατρίδη το ζήτημα της απόφασης της τράπεζας Eurobank να σταματήσει τη λειτουργία του υποκατάστηματος της στην Κάλυμνο.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου κατέθεσε προς τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών ως αναφορά την επιστολή του Έπαρχου της Π.Ε. Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή, και ζητά από τα αρμόδια Υπουργεία να συμβάλλουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους στην επανεκτίμηση της απόφασης της τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της στην Κάλυμνο.

Επισημαίνεται ότι, με εξαίρεση την περίοδο του lockdown, τα νησιά της περιοχής βρίσκονται σε συνεχή τουριστική ανάπτυξη με πολύ θετικές προοπτικές στην αξιοποίηση πολλών εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Το γεγονός αυτό επιβάλλει τη διατήρηση της λειτουργίας του υποκαταστήματος, με δεδομένο ότι πολλές υποθέσεις προϋποθέτουν τη φυσική παρουσία του πελάτη στην τράπεζα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του, κάτι που, μέχρι πρότινος, το υποκατάστημα της Eurobank με τα τοπικά στελέχη και εργαζόμενους του είχε καταφέρει.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by