Το “ευχαριστώ” του Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά στην ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου

 

Το “ευχαριστώ” του Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά στην ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου

Για τη συνεχή τους πολιτική και κοινωνική δράση, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Δωδεκανήσου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.

Ο κ. Παππάς, το Σάββατο παρευρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ο.Ν.ΝΕ.Δ, στο πλαίσιο της καμπάνιας «νοιαζόμαστε», ενημερώθηκε για τις δράσεις της νεολαίας, ενώ τόνισε την ανάγκη τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, να συμμετέχουν ενεργά στα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα των νησιών μας. 

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Παππά, με την Πρόεδρο και τα μέλη της Οργάνωσης.

Στη συζήτηση θίχτηκαν τα θέματα που προβληματίζουν τόσο τη νεολαία αλλά και όλους τους κατοίκους των νησιών μας. 

Οι νέοι τόνισαν τους προβληματισμούς τους για την τουριστική σεζόν στον κ. Παππά, ο οποίος τους παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα και το πως η Δωδεκάνησος θα αντιμετωπίσει αυτή την πρωτόγνωρη κρίση. Άκουσε προσεκτικά τις τοποθετήσεις των μελών και απάντησε σε όλες, αναφέροντας πως είναι σημαντικό για την ιστορία της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και της Νεολαίας της, την οποία υπηρέτησε ως μαθητής και φοιτητής, να παραμένουν οι νέοι δραστήριοι, έχοντας τεκμηριωμένες απόψεις και δίνοντας λύσεις.

Συγκινημένος από την ανταπόκριση των νέων, τους ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά και δήλωσε δίπλα τους «στρατιώτης» και για πάντα ΟΝΝΕΔίτης. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr