Το εστιατόριο Ωρομέδων επιστρέφει από Πέμπτη 9 Ιουλίου

Share This Post

 

Το εστιατόριο Ωρομέδων επιστρέφει από Πέμπτη 9 Ιουλίου

Το αγαπημένο εστιατόριο της Κω που βρίσκεται στην μαγευτική Ζιά, το Ωρομέδων επιστρέφει την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 για να απολαύσουμε όλοι μαζί αγαπημένες ελληνικές γεύσεις με θέα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Αν και το καλοκαίρι φέτος είναι διαφορετικό, η ομάδα του βραβευμένου εστιατορίου βρίσκεται σε εγρήγορση προκειμένου να μας υποδεχθεί τις επόμενες ημέρες με ασφάλεια. 

Η διεύθυνση του Ωρομέδων ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία έναρξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα :

“Το καλοκαίρι μας είναι εδώ!!!
Το υποδεχόμαστε λοιπόν, έστω και καθυστερημένα και σας καλούμε να το ζήσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα…
Πέμπτη 9 Ιουλίου ξεκινάμε και όπως πάντα έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο…
Καλό καλοκαίρι σε όλους , καλή δύναμη με Υγεία !”

Καλοκαίρι στην Κω, χωρίς βόλτες στην Ζιά , καλή παρέα, τοπικό κρασί και εκλεκτές αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις του Ωρομέδων με θέα το Αιγαίο και τον ήλιο να δύει δεν γίνεται. 

Καλώς λοιπόν να επιστρέψει ο απόλυτος παραδοσιακός γαστρονομικός προορισμός του νησιού μας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές με υγεία στην οικογένεια του Νίκου Παπακωνσταντίνου και σε όλη την ομάδα που πάντα υποδέχεται τον κόσμο με χαμόγελα και επαγγελματισμό! 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κακοσαίος – «Είναι Χριστούγεννα… γι αυτό»

Throw Back Thursday: Τις Πέμπτες θυμόμαστε αγαπημένες μεγάλες επιτυχίες!  Γιώργος Κακοσαίος – «Είναι Χριστούγεννα… γι αυτό» Ο Γιώργος Κακοσαίος βάζει τη δική του, ξεχωριστή, μουσική «πινελιά» στις γιορτές με το

©2020 radioproto.gr is made with by