Το Εργατικό Κέντρο για το νοσοκομείο και τον κορονοιό

Share This Post

Το Εργατικό Κέντρο για το νοσοκομείο και τον κορονοιό

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό φανερώνουν τις χρόνιες ελλείψεις στο χώρο υγείας, τη συνεχή υποβάθμιση των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας, αποτέλεσμα διαχρονικών αντιλαϊκών πολιτικών που στη λογική κόστους – οφέλους, εσκεμμένα έχουν αφήσει το δημόσιο σύστημα υγείας να αιμορραγεί.

Είναι επιτακτική ανάγκη για την προστασία των εργαζομένων στις δομές υγείας όσο και των νησιωτών, ΤΩΡΑ να στελεχωθούν τα νοσοκομεία με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Να εξοπλιστούν τα Νοσοκομεία με όλο το απαραίτητο εξοπλισμό και υλικά.

Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση, στο Διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτη Βασιλειάδη, προκειμένου να κάνει γνωστή την απαίτηση των εργαζομένων του νησιού για άμεση πρόσληψη-εκτός των άλλων ειδικοτήτων- μόνιμου ιατρού πνευμονολόγου, η πλέον απαραίτητη ιατρική ειδικότητα τώρα.

Ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις Νοσοκομειακές δομές της περιοχής ευθύνης μας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by