Το γραφείο τουρισμού του Δήμου Κω βράβευσε επαναλαμβανόμενους τουρίστες

 

Το γραφείο τουρισμού του Δήμου Κω βράβευσε επαναλαμβανόμενους τουρίστες

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τελετής βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.

Οι συγκεκριμένοι τουρίστες προέρχονται από την Ολλανδία και επισκέπτονται το νησί μας από το 2003. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον κ. Franciscus Van Den Broek & την κα Ingrid Vollenberg.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Βασίλης Μανιάς, βράβευσε το ζεύγος, παραδίνοντας τoυς δίπλωμα στο οποίο αναφέρεται ότι ανακηρύσσονται δημότες της Κω. Εν συνεχεία τους δόθηκαν διαφημιστικά δώρα ενώ ο ξενοδόχος κ. Ν. Διακονικολής, του οποίου οι βραβευθέντες είναι επί χρόνια πελάτες και φίλοι, τους παρέθεσε δείπνο σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.

Το γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου θα συνεχίσει αυτόν τον θεσμό της βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, οι οποίοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Κω στις χώρες τους και την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr