Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν οι μαθητές του Μπουλαφέντειου ΓΕλ Λέρου

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν οι μαθητές του Μπουλαφέντειου ΓΕλ Λέρου

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν οι μαθητές του Μπουλαφέντειου ΓΕλ Λέρου, οι οποίοι μετά από τη συμμετοχή τους στο 2ο Διαγωνισμό Μαθητικής Λογικής Alan Turing, συμμετείχαν στην ημιτελική φάση που διεξήχθη στις 06-05-2023 στο Πειραματικό σχολείο Πατρών.

 

Το σχολείο μας, μέσω της συμμετοχής των τριών μαθητών Γαβριέλα Καρβουνιάρη, Σοφία Φίλιππα και Εμμανουήλ Φιλιππίδη κατέκτησαν την 11η θέση κάνοντας το νησί μας υπερήφανο.

 

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας συγχαίρει τους μαθητές για αυτή την επιτυχία της συμμετοχής και της διάκρισης. Η καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, η συμπαράσταση των οικογενειών και ο ζήλος για μάθηση οδηγούν στην επιτυχία.

 

Συγχαρητήρια επίσης, στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα Ηλιάνα Κερμενίδου και στη συνοδό καθηγήτρια κα Σουζάνα Κουρκουλή.

 

Τέλος, ο κ. Κόλιας ευχαριστεί την εταιρεία «Attica Group», τον Επιτελικό Διευθυντή και Επίτιμο Δημότη Λέρου κ. Διονύση Θεοδωράτο και τον Διευθυντή Πωλήσεων Γραμμών Β. Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Αντώνη Βαμβακά, οι οποίοι μετά από αίτημα του Δήμου μας παρείχαν τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών και της συνοδού.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο Τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε να προχωρήσει συντόμως η

Ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο Πηγή: www.vimatisko.gr Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής στον Αγιο Νεκτάριο, όταν οδηγός μοτοποδηλάτου,

©2020 radioproto.gr