Το Ασφενδιού ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά

Το Ασφενδιού ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά

Τη βεβαιότητα τους για νίκη με μεγάλο ποσοστό, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σημείωσαν κάτοικοι και επαγγελματίες στο Ζηπάρι, στη χθεσινή περιοδεία του Θεοδόση και υποψηφίων συμβούλων της παράταξης.

Το Ασφενδιού ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά, τόνισαν χαρακτηριστικά, μαζί με τις ευχές τους για καλή πορεία στη νέα πενταετία, σε όφελος του νησιού και των συμπατριωτών μας.

Οι δημότες στο Ζηπάρι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για έργα και δράσεις που αναβαθμίζουν και προβάλλουν το νησί και την περιοχή, από την πυρασφάλεια και την προστασία του δάσους στο ορεινό Ασφενδιού, έργα ανάπλασης στην πλατεία Τιγκακίου, έργα βελτίωσης της ζωής των κατοίκων, όπως τα 8 χιλιόμετρα πεζοδρομίων και το νέο γεφύρι της περιμετρικής οδού στο Ζιπάρι.

Εν΄ τω μεταξύ συζήτησαν με τον Θεοδόση το σχεδιασμό της νέας περιόδου για την περιοχή, επισημαίνοντας τη συμφωνία τους στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί. Νέα σχολικά κτίρια στο Ζιπάρι, ανάδειξη του παραλιακού μετώπου, ποδηλατόδρομος Κως – Τιγκάκι – Μαρμάρι – Μαστιχάρι, εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου, προστασία της παραλιακής ζώνης Τιγκακίου και πολλά ακόμη που στηρίζουν την τοπική οικονομία και βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη, ιδρυτική μετά

Ενημέρωση

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12

Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 11/12 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης,έχει διακοπεί η υδροδότηση στις οδούς Κορυτσάς, Κλεοβούλου και Μανδηλαρά της Δημοτικής Κοινότητας

©2020 radioproto.gr