Το ήδη επικίνδυνο ταρτάν του Νέο Στάδιο Ανταγόρας γέμισε περισσότερες τρύπες μετά από συναυλία

Το ήδη επικίνδυνο ταρτάν του Νέο Στάδιο Ανταγόρας γέμισε περισσότερες τρύπες μετά από συναυλία

Πηγή: www.vimatisko.gr

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας και τις νέες τρύπες που δημιουργήθηκαν στο ταρτάν μετά από πρόσφατη συναυλία, αναδεικνύουν αναγνώστες του «ΒτΚ» μέσω επιστολής.

Οι αθλητές που προπονούνται στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας τα τελευταία χρόνια έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με το εξαιρετικά επιβαρυμένο ταρτάν. Τρύπες που δυσχεραίνουν την προπόνηση , είναι επικίνδυνες για τραυματισμό και συνθήκες που δεν αρμόζουν σε ένα στάδιο το 2023.

«Δυστυχώς η πρόσφατη συναυλία γνωστού καλλιτέχνη επιβάρυνε περαιτέρω την κατάσταση καθώς δημιουργήθηκαν νέες τρύπες και βαθουλώματα στο μοναδικό στάδιο όπου υπάρχει ταρτάν στην Κω. Αν και είναι χρόνιο αίτημα όσοι είναι μέλη συλλόγων αλλά και όσοι αθλούνται ατομικά να φτιαχτεί επιτέλους το κουλουάρ στο στάδιο, δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ παρά τις εξαγγελίες» μας τόνισαν αγανακτισμένοι και προβληματισμένοι.  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2020, η εταιρεία ΑΘΛΟΔΟΜΗ ΟΕ πραγματοποίησε εργασίες αποκατάστασης στο ταρτάν του σταδίου Ανταγόρας σε 40 σημεία καθώς υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού των αθλητών.

Επίσης είχε ανακοινωθεί η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Κω για το έργο της Αποκατάστασης στίβου και ηλεκτροφωτισμού στο νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ επίσης από το 2020. Το ζήτημα είναι πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να αλλάξει το ταρτάν στίβου;

“Δυστυχώς για εμάς τους Κώους αθλητές δεν υπάρχει κανένα άλλο στάδιο διαθέσιμο με κουλουάρ και έτσι αναγκαζόμαστε να προπονούμαστε σε αυτές τις κακές συνθήκες”.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr