ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

Share This Post

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης αντικραδασμικού δαπέδου στα Σχολεία της Νισύρου, Δημοτικό και Γυμνάσιο – Λύκειο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των €37.200,00 και χρηματοδοτήθηκε από τους ιδίους πόρους του Δήμου.

Το αντικραδασμικό δάπεδο καλύπτει τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, επιφάνειας  615 m² και το γήπεδο καλαθοσφαίρισης  του Γυμνάσιου – Λυκείου, επιφάνειας 360 m².

Η σύσταση του δαπέδου είναι από ειδικά ελαστικά και ακρυλικά υλικά, τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή τόσο στην υπεριώδη ακτινοβολία όσο και στις χαμηλές θερμοκρασίες και έχουν άριστη βατότητα.

Ο σκοπός της ενέργειας αυτής είναι τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον και οι δραστηριότητές τους να γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προστατεύοντάς τα από πιθανά ατυχήματα.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by