Τοποθέτηση μεταλλικών κικγλιδωμάτων για την περίφραξη του Παλαιού Γηπέδου “ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Τοποθέτηση μεταλλικών κικγλιδωμάτων για την περίφραξη του Παλαιού Γηπέδου “ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών κικγλιδωμάτων στον περιβάλλοντα χώρο του παλαιού γηπέδου “ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ” επί της οδού Αρτεμισίας. 

 Η ολοκλήρωση της διαδικασίας της περίφραξης στο Παλαιό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, αποτελούσε πάγιο αίτημα της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ και της ΕΠΟ προκειμένου να διεξάγονται επίσημοι αγώνες ποδοσφαίρου σύμφωνα με την κείμενη αθλητική νομοθεσία. 
Το ιστορικό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, με τις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, του αντιδημάρχου κ.Παναγιώτη Αβρίθη, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ.Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και του προϊστάμενου των  τεχνικών υπηρεσιών κ. Νεκτάριου Γεωργαντή, θα αποκτήσει άδεια λειτουργίας και θα καταστεί δυνατή η χρήση του για την διεξαγωγή των επίσημων αγώνων ποδοσφαίρου από τις ομάδες που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα και στα τοπικά πρωταθλήματα.
Αξιοσημείωτο γεγονός, για τη σημερινή παρέμβαση, είναι η ανάληψη των σχετικών εργασιών από το συνεργείο του κ. Μιχάλη Σεγραίδου, ο οποίος πριν 55 χρόνια είχε πάλι αναλάβει τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης των μεταλλικών κικγλιδωμάτων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του παλαιού γηπέδου “ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ”.
ΡΕΠΟΡΤΆΖ: Στέργιος Χατζηστέργου  

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Το πρόγραμμα στο 7ο Kos 3X3 Basketball Festival

Το πρόγραμμα στο 7ο Kos 3X3 Basketball Στην πλατεία Ανταγόρα θα «χτυπά η καρδιά» του μπάσκετ για το πενθήμερο αφού από αύριο μέχρι και την

©2020 radioproto.gr