Τον Δήμαρχο Λέρου επισκέφθηκε ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Λέρου

Share This Post

 

Τον Δήμαρχο Λέρου επισκέφθηκε ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Λέρου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Μ. Ο. Λ. επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Λέρου κ Κόλια Μιχάλη ώστε να συζητήσουν για τον προγραμματισμό εκδήλωσης που θα διεξαχθεί από τον όμιλο την ημέρα του Αγίου Πνεύματος και με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα.
Επίσης, συζήτησαν θέματα που αφορούν το κυκλοφοριακό πάρκο και την άμεση λειτουργία του, σε συνεργασία Δήμου και Μ. Ο. Λ.
Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη για τη προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών όσον αφορά την οδική συμπεριφορά υποσχόμενος ότι σύντομα θα υλοποιηθεί η προμήθεια σημάτων για το κυκλοφοριακό πάρκο.
Τέλος, ζητήθηκε η επισκευή των επιχρισμάτων των γραφείων που στεγάζεται ο Μ. Ο. Λ. αίτημα που έγινε δεκτό και θα υλοποιηθεί.
Πηγή: https://12nisospress.com/

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by