Τιμήθηκε η Περιφέρεια από την Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Αγοραίων Ταξί

Τιμήθηκε η Περιφέρεια από την Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Αγοραίων Ταξί

Στην πανελλήνια συνάντηση αυτοκινητιστών αγοραίων ταξί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τιμήθηκε για την συνεργασία και την συμβολή της στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη των αυτοκινητιστών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε αίθουσα του ξενοδοχείου Πλάζα, στη Ρόδο, και την παρακολούθησαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Αγοραίων Ταξί. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησαν ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Συγκοινωνιών Γιάννης Θεμέλαρος και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Μπάρδος, που διετέλεσε εντεταλμένος Μεταφορών και Συγκοινωνιών. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κόνσολας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ευθύμιος Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τους παρισταμένους για τις εξελίξεις στα τρέχοντα θέματα του κλάδου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και οι τρεις εκπρόσωποι της Περιφέρειας για την άψογη συνεργασία με τον κλάδο των ταξί και την συμβολή της στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των αυτοκινητιστών.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr