Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον Λάκη Βαγιανό. Θλίψη στην Κω για τον αδόκητο χαμό

Share This Post

Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον Λάκη Βαγιανό. Θλίψη στην Κω για τον αδόκητο χαμό

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 14.00 μμ στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο Νέο Κοιμητήριο της  Κω.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Κω και της Καλύμνου για τον απρόσμενο χαμό του αγαπητού Λάκη Βαγιανού ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 5 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο αποθανών πραγματοποιούσε εργασίες στο σπίτι του και έπαθε ηλεκτροπληξία.

Ο Λάκης Βαγιανός υπήρξε πρωτοπόρος επιχειρηματίας των νησιών μας. Ήταν προωτοεργάτης της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Κω με το Super Fm γράφοντας ιστορία στα ερτζιανά του νησιού μας.

Είχε ασχοληθεί με τις θαλάσσιες εκδρομές με ιδιόκτητα ημερόπλοια, ενώ μέχρι και σήμερα ήταν ο ιδιοκτήτης των Hondos Center σε Κω και Κάλυμνο.

Πάντα ενεργός πολίτης, ανήσυχος επιχειρηματικά κάνοντας βήματα εξέλιξης, ήταν στις επάλξεις μέχρι τέλους.

Από το Ράδιο Πρώτο 91.5 τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου Λάκη. Θα παραμείνει ζωντανός στις μνήμες και στις καρδιές όλων.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by