Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον Λάκη Βαγιανό. Θλίψη στην Κω για τον αδόκητο χαμό

Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στον Λάκη Βαγιανό. Θλίψη στην Κω για τον αδόκητο χαμό

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 14.00 μμ στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο Νέο Κοιμητήριο της  Κω.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Κω και της Καλύμνου για τον απρόσμενο χαμό του αγαπητού Λάκη Βαγιανού ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 5 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο αποθανών πραγματοποιούσε εργασίες στο σπίτι του και έπαθε ηλεκτροπληξία.

Ο Λάκης Βαγιανός υπήρξε πρωτοπόρος επιχειρηματίας των νησιών μας. Ήταν προωτοεργάτης της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Κω με το Super Fm γράφοντας ιστορία στα ερτζιανά του νησιού μας.

Είχε ασχοληθεί με τις θαλάσσιες εκδρομές με ιδιόκτητα ημερόπλοια, ενώ μέχρι και σήμερα ήταν ο ιδιοκτήτης των Hondos Center σε Κω και Κάλυμνο.

Πάντα ενεργός πολίτης, ανήσυχος επιχειρηματικά κάνοντας βήματα εξέλιξης, ήταν στις επάλξεις μέχρι τέλους.

Από το Ράδιο Πρώτο 91.5 τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου Λάκη. Θα παραμείνει ζωντανός στις μνήμες και στις καρδιές όλων.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο Τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε να προχωρήσει συντόμως η

Ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο Πηγή: www.vimatisko.gr Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής στον Αγιο Νεκτάριο, όταν οδηγός μοτοποδηλάτου,

©2020 radioproto.gr