Την Τετάρτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της κ. Χρύσας Καραγιάννη στην Κω

Την Τετάρτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της κ. Χρύσας Καραγιάννη στην Κω

Αύριο Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου στις 18:00 στην Μαρίνα της Κω η Χρύσα Καραγιάννη, η υποψήφια Περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο», παρουσιάζει , τους υποψήφιους και τις υποψήφιες περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Κω. 

Θα προηγηθεί περιοδεία της Χρύσας Καραγιάννη με τους υποψηφίους στο νησί της Κω.

Η ανοιχτή παρουσίαση των υποψηφίων δίνει τη δυνατότητα στον κάθε πολίτη να είναι παρών και στη συνέχεια να συνομιλήσει με την υποψήφια Περιφερειάρχη και τους υποψήφιους-τις υποψήφιες περιφερειακούς συμβούλους.

Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» είναι η παράταξη που προέρχεται από την κοινωνία και απευθύνεται στην κοινωνία με συστατικά στοιχεία: τη νεανικότητα, τη γνώση, την εμπειρία, την ανιδιοτέλεια, τη διάθεση για προσφορά, με όραμα και σαφή πολιτική πρόταση.

Ο Δημοκρατικός Προγραμματισμός στη δίκαιη και διαφανή κατανομή των πόρων, ο χωροταξικός προγραμματισμός με σχέδιο για τις χρήσεις γης, το περιβάλλον, την υποστήριξη των έργων υποδομής, την κοινωνική πολιτική, η πραγματική αποκέντρωση με αρμοδιότητες και πόρους είναι οι βασικοί πυλώνες της πολιτικής μας πρότασης.

Βασική αρχή: Οι τοπικές κοινωνίες των νησιών μας αποφασίζουν για όλες τις υποθέσεις που τους αφορούν με τον αντίστοιχο προγραμματισμό της Περιφέρειας και την αποσαφήνιση αρμοδιοτήτων μεταξύ του Α και Β βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε και να εφαρμόσουμε μια άλλη πορεία για την ενίσχυση των δομών υγείας στην Κω και τη Νίσυρο, τη βελτίωση των συγκοινωνιών και μεταφορών, την αναβάθμιση των δομών εκπαίδευσης και την ασφάλεια του πολίτη σε όλα τα επίπεδα.

Πορευόμαστε όλοι και όλες μαζί για μια Περιφέρεια που θα λειτουργεί με δημοκρατία, συμμετοχή, διαφάνεια και λογοδοσία στην κοινωνία. Η στήριξη του και καθένα και της καθεμιάς μας είναι κρίσιμη και αναγκαία.

Από το Γραφείο τύπου

3/10/23

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε στο Δημοτικό

©2020 radioproto.gr