Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 η Λευκή Νύχτα στην Κω

Share This Post

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 η Λευκή Νύχτα στην Κω

Λίγες ημέρες απομένουν για την μεγάλη εμπορική γιορτή της Κω. Η Λευκή Νύχτα που έχει πλέον καθιερωθεί και στο νησί μας , είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2017 και συμμετέχουν τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου. 

Μάλιστα έχουν αναρτηθεί ήδη οι πρώτες αφίσες στις βιτρίνες των επιχειρήσεων που συμμετέχουν. Για ακόμη μία βραδιά , τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα για να γιορτάσει ο εμπορικός κόσμος και οι καταναλωτές αυτή την εκδήλωση. 

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην μεγάλη εμπορική γιορτή, θα προσφέρουν εκείνη την ημέρα πολλές προσφορές σε όλα τα είδη ενώ στους δρόμους θα υπάρχουν κεράσματα, μουσική και πολλά δρώμενα έκπληξη. 

Να θυμίσουμε ότι η γιορτή του εμπορικού κόσμου της Κω έχει διττό σκοπό. Πέρα από τις προσφορές και τις εκδηλώσεις, τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τα καταστήματα που συμμετέχουν επιστρέφονται έμπρακτα στην τοπική κοινωνία. Πέρυσι είχε αγοραστεί σημαντικός εξοπλισμός για το νοσοκομείο της Κω. 

Ο εμπορικός κόσμος της Κω είναι ένα ζωντανό κομμάτι του τόπου μας. Βρίσκεται ενεργά δίπλα στην κοινωνία έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και για αυτό το λόγο όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει φιλανθρωπικές και κοινωνικές προσπάθειες του νησιού. 

Η τοπική αγορά μας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί και φυσικά αναμένεται να είναι μαζική η προσέλευση των καταναλωτών που έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη χρονιά την εμπορική λευκή νύχτα.  

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by