Την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αστυπάλαιας με την Ρόδο και την Κω, πρότεινε ο Μάνος Κόνσολας στον Υπουργό Ναυτιλίας

Share This Post

Την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αστυπάλαιας με την Ρόδο και την Κω, πρότεινε ο Μάνος Κόνσολας στον Υπουργό Ναυτιλίας

Την έγκριση επιδοτούμενου δρομολογίου, που θα συνδέει την Αστυπάλαια με τη Ρόδο και την Κω, ζήτησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας από τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη σε επικοινωνία που είχαν.

Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η ενδονησιωτική συγκοινωνία, επισημαίνοντας ότι η Αστυπάλαια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη σύνδεση της με τα δύο μεγαλύτερα νησιά της Δωδεκανήσου, τη Ρόδο και την Κω και τα άλλα νησιά.

Με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη επιδοτούμενο δρομολόγιο Ρόδος – Χάλκη – Τήλος – Νίσυρος – Κω, ο κ.Κόνσολας πρότεινε να επεκταθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο προκειμένου να συμπεριλάβει και την Αστυπάλαια.

Ο Μάνος Κόνσολας τόνισε ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αστυπάλαιας με την Ρόδο και την Κω, θα έχει θετικές επιπτώσεις στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού καθώς και στην ενδονησιωτική συγκοινωνία.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by