Τετάρτη 7 Αυγούστου ο Ηλίας Βρεττός στην Κάλυμνο

Share This Post

Οι 10 μεγάλοι Παροικιακοί Σύλλογοι Καλυμνίων απ’ όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους και ιδρύουν την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλυμνίων, προς όφελος των παροικακών μας κοινοτήτων και φυσικά του νησιού μας.

 Η μεγάλη και ιστορική γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Κάλυμνο στις 7 Αυγούστου 2019,ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:30 μμ ,στο δημοτικό γήπεδο του νησιού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον καθιερωμένο αγιασμό χοροστατούντος του Σεβασμιότατου τ  Μητροπολίτη κ.κ Παισίου συμπαραστατούμενου  από τον κλήρο του νησιού.

 Θα ακολουθήσει το λύκειο Ελληνίδων Καλύμνου ,καθώς και παιδικά χορευτικά απ’ όλους τους συλλόγους αποδήμων μας.

Πλούσια ιστορική αναδρομή καθώς και μοναδικό φωτογραφικό υλικό από τους πρώτους Καλύμνιους του εξωτερικού, θα παρουσιαστεί σε μεγάλες οθόνες!

Η εξαιρετική βραδιά θα κλείσει με την μεγάλη συναυλία του Ηλία Βρεττού.

Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής, ως ο αρχαιότερος παροικιακός σύλλογος πρωτοστατεί για άλλη μια φορά ως σημαιοφόρος, ενώνοντας όλους του Καλύμνιους από άκρη σ’  άκρη της γής και προσκαλεί όλους τους Καλυμνίους να παραβρεθούν στην ιστορική εκδήλωση,

Το όραμα και όνειρο μας, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα!

Τιμή εισόδου, 10 ευρώ για ενήλικες, 5 ευρώ για φοιτητές και δωρεάν για παιδιά.

 ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΎΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by