Τεράστια και φέτος η συμμετοχή στον «Περίπατο Ζωής» στην Καρδάμαινα

Τεράστια και φέτος η συμμετοχή στον «Περίπατο Ζωής» στην Καρδάμαινα

Στα χρώματα του μπλε σκούρου ντύθηκε όλη η Καρδάμαινα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Συλλόγου “Άντε γεια στον καρκίνο”.
Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό και την άψογη διοργάνωση για ακόμη μια χρονιά, εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου από όλο το νησί αλλά και το εξωτερικό περπάτησαν περίπου 5,40 χιλιόμετρα για καλό σκοπό την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.
Φορώντας τα φετινά μπλε μπλουζάκια , διαφορά αξεσουάρ του συλλόγου αλλά και καρτελάκια σε ποιον αφιερώνεται ο περίπατος, ο παραλιακός δρόμος γέμισε από αμέτρητους περιπατητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.


Το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου, υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πλήθος κόσμου και πολλοί τουρίστες.
Και φέτος διακρίναμε αρκετούς γιατρούς όπως τον ουρολόγο του νοσοκομείου κ. Οδυσσέα Δελημπαλτίδη ο οποίος έχει άψογη συνεργασία με τον σύλλογο, τον ορθοπεδικό Μπάμπη Τρίγκα , τον καρδιολόγο Χάρη Κουτσοκώστα και πολλούς άλλους υγειονομικούς οι οποίοι περπάτησαν όλη την διαδρομή.

Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία και συμμετοχή πολλών πολιτών ΑΜΕΑ κυρίως επισκέπτες της Κω.
Η εκκίνηση δόθηκε στα ξενοδοχεία Μήτσης όπου το φιλόξενο προσωπικό είχε δροσερά ροφήματα και dj για την εκκίνηση.
Στην διαδρομή ο ξενοδοχειακός όμιλος Κούτρας με το Akti Beach hotel προσέφερε γλυκά και αλμυρά κεράσματα με ένα πλούσιο μπουφέ στους συμμετέχοντες. Στη συνέχεια στο 4ο χιλιόμετρο το εστιατόριο Άνεμος της οικογένειας Τάλλαρου μοίραζε παγωμένα νερά ενώ στον τερματισμό στο ναυτικό μουσείο υπάρχουν μπάρες δημητριακών, παστέλια και παγωμένα ποτά.


Στην λήξη ο κόσμος διασκέδασε με ζωντανή μουσική ενώ έγινε και η κλήρωση με τα πολλά και πλούσια δώρα.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις φετινές δράσεις.
Να σημειωθεί ότι υπήρχαν πολλές προσφορές χρημάτων από την Κω και τα γύρω νησιά καθώς και από τουρίστες που επισκέφτηκαν την Κω το καλοκαίρι.
Στόχος είναι να συγκεντρωθούν από τις φετινές δράσεις 40.000€ με σκοπό να ενισχυθεί το νοσοκομείο αλλά και νοσούντων που μεταβαίνουν για θερίσεις εκτός Κω.
Θερμά συγχαρητήρια στον σύλλογο ” Άντε γεια στον καρκίνο” για το σπουδαίο ουσιαστικό έργο. Με την ευχή να ανταμώσουμε ξανά όλοι με υγεία τον Σεπτέμβριο του 2024.
Σάντυ Λαδικού

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω Με ευθύνη της προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, συστάθηκε η επιτροπή προετοιμασίας  για την σύνταξη

Advertorials

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ H κ. Ασημίνα Τζίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και Γενική

©2020 radioproto.gr