ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Η RYANAIR ΓΙΑ ΚΩ

Share This Post

ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Η RYANAIR ΓΙΑ ΚΩ

To Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου, ενημερώνει ότι η αεροπορική εταιρεία Ryanair, θα ξεκινήσει το πτητικό της πρόγραμμα προς Κω, από την Βιέννη και το Ντίσελντορφ, τέλη Μαρτίου και από το Βερολίνο, αρχές Απριλίου. Αργότερα θα ξεκινήσουν οι πτήσεις της από Ρώμη και Μπολόνια.

Οι πτήσεις από το Ντίσελντορφ θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, έως και τις 23 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις από Βιέννη θα ξεκινήσουν από 31 Μαρτίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη & Σάββατο μέχρι και τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και τον Οκτώβριο κάθε Τρίτη και Σάββατο. Η τελευταία πτήση θα είναι στις 24/10.

Από το Βερολίνο οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Απριλίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο για τον μήνα αυτό, ενώ από τον Μάιο και μέχρι τέλος της σεζόν, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Η τελευταία πτήση από Βερολίνο θα είναι στις 24 Οκτωβρίου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by