Τελετή βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της Κω

Τελετή βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της Κω πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας.

Οι επισκέπτες, φίλοι της Κω, προέρχονται από Ολλανδία, Γερμανία, Μ. Βρετανία και επισκέπτονται εδώ και δεκαετίες το νησί μας, σχεδόν κάθε χρόνο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κα Inge Borghart από την Ολλανδία, η οποία γνώρισε το νησί μας εργαζόμενη ως ξεναγός και πλέον επιλέγει τα τελευταία χρόνια την Κω για τις διακοπές της.

Τους γονείς της κ. Rob Borghart και κα Tonny Borghart που μας έχουν επισκεφθεί πάνω από 40 φορές.

Την κα Sally Jane Vissev & την κα Natalie Van Der Velde από την Ολλανδία οι οποίες επισκέπτονται το νησί μας από την 10ετία του ΄90 κάθε χρόνο.

Την κα Rex Sabine η οποία κατάγεται από την Γερμανία και ξεκίνησε να επισκέπτεται το νησί πριν από 28 χρόνια.

Τέλος το ζεύγος Τony και Margaret Paternoster από την Μ. Βρετανία, οι οποίοι ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Ευρώπη το 1980, επισκέφτηκαν το νησί μας για πρώτη φορά το 1985 και από τότε κάθε καλοκαίρι επιλέγουν την Κω για τις διακοπές τους.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Βασίλης Μανιάς, τους παρέδωσε δίπλωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι ανακηρύσσονται δημότες Κω.

Παράλληλα τους δόθηκαν διαφημιστικά δώρα, τοπικά κρασιά (ευγενική προσφορά του κ. Β. Χατζηεμμανουήλ & του κ. Γ. Χαρτοφύλλη) και κουπόνι για δωρεάν διάθεση γεύματος σε εστιατόρια της πόλης (προσφορά του ΣΕΠΕΚΩ).

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.” Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε

Ενημέρωση

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

©2020 radioproto.gr