Τα Nanou donuts πάνε παντού! Γλυκές απολαύσεις για όλους . Ιδανική επιλογή για πάρτι , βαφτίσεις και γάμους

Share This Post

Δεν είναι τυχαίο ότι τα donuts είναι τα αγαπημένα γλυκά των παιδιών…

Τα παιδιά έχουν ένστικτο και ξέρουν καλά να διακρίνουν το αγαπημένο τους γλυκό. Τα 100% αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά, η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας, η ποικιλία στη γεύση, η παιδική εμφάνιση με τα χαρούμενα χρώματα δημιουργεί την αίσθηση ότι τα Nanou Donuts ανήκουν στα παιδιά και είναι αλήθεια!

Η τιμή τους είναι τέτοια που οι γονείς μπορούν να οργανώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη το πάρτι των παιδιών τους και τις περισσότερες φορές συνδυάζουν τα γλυκά donuts και με αλμυρές Nanou λιχουδιές.

Οι συσκευασίες του κιλού μάλιστα αποτελούν την ιδανική πρόταση για τη βάφτιση, το πάρτι της γιορτής ή των γενεθλίων ή ακόμη και για ένα ολοκληρωμένο κέρασμα στο σχολείο.

Στα Nanou θα βρείτε εκτός από ντόντας, κρόνατς ( κρουασάν σε σχήμα ντόνατ, πραλίνες, παγωτά και χυμό ροδιού χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά.

Τα Nanou Donuts ανήκουν και σε όσους θέλουν να νιώθουν παιδιά!

Πλέον τα Nanou Donuts αποτελούν παράδοση στις γλυκές απολαύσεις και γι’ αυτό έχουν αποκτήσει περίοπτη θέση και στους γάμους για να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

Η ποικιλία των γεύσεων σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές δημιουργίες στην οργανωμένη διαδικασία παραγωγής προσθέτουν ένα ατμοσφαιρικό τόνο στο γαμήλιο τραπέζι και απόλαυση που απογειώνει την libido μετά από χορό και τραγούδι.

Στα Nanou Donuts δεχόμαστε εξειδικευμένες παραγγελίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας για να παραλάβετε ολόφρεσκα τα nanou donuts την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Για την οργάνωση της βάφτισης ή του γάμου σας μπορείτε να καλείτε στο 2242 302570 ή επισκεφθείτε το  Nanou Donuts House στην Κω Γρηγορίου Ε 1 και Αρίστωνος γωνία.

Το Nanou Donuts House εξυπηρετεί την Κω και τα γύρω νησιά.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by