Τα Nanou donuts πάνε παντού! Γλυκές απολαύσεις για όλους . Ιδανική επιλογή για πάρτι , βαφτίσεις και γάμους

Δεν είναι τυχαίο ότι τα donuts είναι τα αγαπημένα γλυκά των παιδιών…

Τα παιδιά έχουν ένστικτο και ξέρουν καλά να διακρίνουν το αγαπημένο τους γλυκό. Τα 100% αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά, η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας, η ποικιλία στη γεύση, η παιδική εμφάνιση με τα χαρούμενα χρώματα δημιουργεί την αίσθηση ότι τα Nanou Donuts ανήκουν στα παιδιά και είναι αλήθεια!

Η τιμή τους είναι τέτοια που οι γονείς μπορούν να οργανώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη το πάρτι των παιδιών τους και τις περισσότερες φορές συνδυάζουν τα γλυκά donuts και με αλμυρές Nanou λιχουδιές.

Οι συσκευασίες του κιλού μάλιστα αποτελούν την ιδανική πρόταση για τη βάφτιση, το πάρτι της γιορτής ή των γενεθλίων ή ακόμη και για ένα ολοκληρωμένο κέρασμα στο σχολείο.

Στα Nanou θα βρείτε εκτός από ντόντας, κρόνατς ( κρουασάν σε σχήμα ντόνατ, πραλίνες, παγωτά και χυμό ροδιού χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά.

Τα Nanou Donuts ανήκουν και σε όσους θέλουν να νιώθουν παιδιά!

Πλέον τα Nanou Donuts αποτελούν παράδοση στις γλυκές απολαύσεις και γι’ αυτό έχουν αποκτήσει περίοπτη θέση και στους γάμους για να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

Η ποικιλία των γεύσεων σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές δημιουργίες στην οργανωμένη διαδικασία παραγωγής προσθέτουν ένα ατμοσφαιρικό τόνο στο γαμήλιο τραπέζι και απόλαυση που απογειώνει την libido μετά από χορό και τραγούδι.

Στα Nanou Donuts δεχόμαστε εξειδικευμένες παραγγελίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας για να παραλάβετε ολόφρεσκα τα nanou donuts την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Για την οργάνωση της βάφτισης ή του γάμου σας μπορείτε να καλείτε στο 2242 302570 ή επισκεφθείτε το  Nanou Donuts House στην Κω Γρηγορίου Ε 1 και Αρίστωνος γωνία.

Το Nanou Donuts House εξυπηρετεί την Κω και τα γύρω νησιά.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr