Τα προβλήματα της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου Καλύμνου, αναδεικνύει ο Μάνος Κόνσολας

Share This Post

Τα προβλήματα της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου Καλύμνου, αναδεικνύει ο Μάνος Κόνσολας

Με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναδεικνύει τα προβλήματα της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου Καλύμνου που λειτουργούν ανασχετικά στην απρόσκοπτη λειτουργία της.

Αναφέρει ότι στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Καλύμνου υπηρετεί ένας μόνο γιατρός, ενώ δεν γίνονται επεμβάσεις αρθροπλαστικής, αφού ο σχετικός διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όπως τονίζει ο Μάνος Κόνσολας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ασθενείς από την Κάλυμνο και τα όμορα νησιά που χρήζουν επέμβασης, να είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν είτε στη Ρόδο είτε στην Αθήνα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται σε δαπάνες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου θέτει ζήτημα άμεσης παρέμβασης από τον Υπουργό και την αρμόδια ΥΠΕ, τονίζοντας ότι το νοσοκομείο της Καλύμνου καλύπτει τις ανάγκες δημόσιας υγείας όχι μόνο των κατοίκων της Καλύμνου και των όμορων νησιών, αλλά και των επισκεπτών.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δύναμη Αλλαγής: Να παραιτηθεί σύσσωμο το Δημ. Σ/λιο για να καταλάβουν ότι θα φτάσουμε μέχρι τέλους για το νοσοκομείο

Δύναμη Αλλαγής: Να παραιτηθεί σύσσωμο το Δημ. Σ/λιο για να καταλάβουν ότι θα φτάσουμε μέχρι τέλους για το νοσοκομείο Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως

©2020 radioproto.gr is made with by