Τα ξενοδοχεία Aqua Blu και Pelagos ανοίγουν τον Ιούλιο

Τα ξενοδοχεία Aqua Blu και Pelagos ανοίγουν τον Ιούλιο 

Αρκετά ξενοδοχεία είναι εκείνα στην Κω που τις τελευταίες ημέρες προχωρούν σε ανακοινώσεις που αφορούν την λειτουργία της μονάδας τους. Όπως γνωστοποιήθηκε από την διοίκηση του Ομίλου τόσο το Aqua Blu Boutique Hotel and Spa όσο και το ξενοδοχείο Pelagos, θα λειτουργήσουν κανονικά από τις αρχές Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα το Aqua Blu στην Λάμπη ανοίγει αυλαία 1η Ιουλίου όπως γνωστοποιήθηκε ήδη σε ανάρτηση. Το Pelagos Suites Hotel and Spa θα λειτουργήσει από 11 Ιουλίου 2020.

Σε κάθε περίπτωση ο τρόπος φιλοξενίας των επισκεπτών θα είναι προσαρμοσμένος στα νέα δεδομένα ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια χωρίς να επηρεάζεται η εμπειρία των διακοπών.  Μάλιστα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Pelagos σχετικός οδηγός ο οποίος αναλυτικά εξηγεί τον νέο τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου, την φροντίδα των δωματίων και το πως θα λειτουργήσουν οι κοινόχρηστοι χώροι.

Σίγουρα η είδηση της έναρξης λειτουργίας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία την τουριστική Κω καθώς θα ανοίξουν θέσεις εργασίας, θα ενισχυθούν οι τοπικές επιχειρήσεις και θα υπάρξει κάποια κίνηση. 

Ευχόμαστε ολόψυχα μία καλή σεζόν. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr