Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για το αδίκημα της απειλής με χρήση ηλεκτρονικού μέσου σε βάρος Δημάρχου

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για το αδίκημα της απειλής με χρήση ηλεκτρονικού μέσου σε βάρος Δημάρχου

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος Βορείου Ελλάδος ταυτοποιήθηκε 37χρονος ημεδαπός ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση απειλής με χρήση ηλεκτρονικού μέσου,σε βάροςΔημάρχου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από σχετική έγκληση, καθώς ο Δήμαρχος έγινε αποδέκτης μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απειλές κατά της ζωής και σωματικής ακεραιότητάς του.

Τα ανωτέρω τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής και στη συνέχεια παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα, καθώς και σε συνεργασία με την εταιρεία – πάροχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, ταυτοποιήθηκε ο 37χρονος, ως χρήστης και διαχειριστής του λογαριασμού από τον οποίο εστάλη το απειλητικό μήνυμα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για απειλή μέσω ηλεκτρονικού μέσου, υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ – Βραδιές Σινεμά Θερινός Ορφέας: ΨΥΧΩ (PSYCHO)

ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ – Βραδιές Σινεμά Θερινός Ορφέας: ΨΥΧΩ (PSYCHO) Η ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζει τις Βραδιές Σινεμά στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα. Αυτή την Δευτέρα στις 21:00, με την κλασική ταινία τρόμου-μυστηρίου του Άλφρεντ

Ενημέρωση

Συλλήψεις στην Κω για ναρκωτικά και οπλοκατοχή – Χειροπέδες και σε καταστηματάρχη στη Νίσυρο για πολεοδομικές παραβάσεις

Συλλήψεις στην Κω για ναρκωτικά και οπλοκατοχή – Χειροπέδες και σε καταστηματάρχη στη Νίσυρο για πολεοδομικές παραβάσεις Σε τρεις συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών και οπλοκατοχής

©2020 radioproto.gr