“Ταξίδι στην Ιθάκη” η επιτυχημένη μουσική συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στην Κω

“Ταξίδι στην Ιθάκη” η επιτυχημένη μουσική συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου στην Κω

Πηγή: www.vimatisko.gr

Στον κατάμεστο υπαίθριο χώρο, του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης συναυλία, του ταλαντούχου μουσικοσυνθέτη, Πέτρου Γαϊτάνου και της ορχήστρας του. Το  βράδυ της Κυριακής, οι θεατές παρόντων των Θρησκευτικών και πολιτικών αρχών, απήλαυσαν τραγούδια όλων των ειδών, ταξίδεψαν μέχρι την Ιθάκη και άκουσαν  μέχρι και μελίρρυτους,  Θρησκευτικούς ύμνους.

 Στην  επιτυχημένη συναυλία, με το όνομα ‘ταξίδι στην Ιθάκη’ συνέβαλλαν ο ΔΟΠΑΒΣ  και ο μαέστρος κ. Τσαμπίκος Καματερός, στην επιμέλεια της ορχήστρας.  Επίσης  στο συγκρότημα,  ΛυρΑυλος.                                         

Την όλη  διοργάνωση διεύθυνε, ο μαέστρος κ. Νίκος Γκαναβούρας και η φιλαρμονική Ηρακλειδών  και της Κω. Συμμετείχαν  στα χορευτικά το Λύκειο Ελληνίδων Κω και το Λύκειο Ελληνιδων της Καρδάμαινας.  Χαιρετισμό  απεύθυνε, το μέλος του  ΔΙΙΚ, ο γιατρός κ. Γιώργος Τάλλαρος. Επίσης   την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος, Ξανθίππη Αγρέλλη.  Η ευχάριστη μουσική βραδιά έκλεισε με τον φιλικό  κ. Πέτρο Γαϊτάνο, να μοιράζει  αυτόγραφα, στους πολυπληθείς θαυμαστές του.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε στο Δημοτικό

©2020 radioproto.gr