Ταξίδι Γεύσεων στην Κω: Ανακαλύψτε το Mazi by Theros. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε νησιώτικη εκδοχή

Ταξίδι Γεύσεων στην Κω: Ανακαλύψτε το Mazi by Theros. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε νησιώτικη εκδοχή

Η Κως φημίζεται για την εξαιρετική της κουζίνα και την αυθεντική γεύση των πιάτων της. Ένα νέο εστιατόριο έχει την δική του θέση στην τοπική γαστρονομική σκηνή,  που έχει καταφέρει να συνδυάσει τα φρέσκα υλικά του νησιού με τη σύγχρονη γαστρονομία.

Mazi by Theros All Suite Hotel. Εδώ ξεκινά το ταξίδι μέσα από τις γεύσεις, το περιβάλλον και την εμπειρία που προσφέρει αυτό το εστιατόριο.

Το όνομα “Mazi by Theros” αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο: τη συνύπαρξη. Φέτος το καλοκαίρι ( Θέρος) μοιραζόμαστε (Μαζί) μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ο Γαστρονομικός Πλούτος της Κω

Το Mazi by Theros αποτελεί απόλυτη απόδειξη του γαστρονομικού πλούτου της Κω. Ο consulting chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος με τον chef Χάρη Ρεΐση, εμπνέονται από τα τοπικά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές, δημιουργώντας πιάτα που συνδυάζουν τη φρεσκάδα των υλικών με τη δημιουργικότητα τους σε modern Greek εκδοχή. Από τα θαλασσινά προϊόντα μέχρι τα τοπικά λαχανικά από το μποστάνι του εστιατορίου και τα παραδοσιακά τυριά, κάθε πιάτο αποτελεί ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις της Κω και όχι μόνο.

 

Η Εμπειρία της Διασκέδασης και της Απόλαυσης

Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην άνεση και την ατμόσφαιρα. Όλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φαγητό τους σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την παραδοσιακή νησιώτικη αισθητική με μια μοντέρνα πινελιά.

Το εστιατόριο προσφέρει επίσης μια πλούσια επιλογή κρασιών, που συνδυάζονται αρμονικά με τα πιάτα του μενού, ενώ το εξειδικευμένο και φιλόξενο προσωπικό, εξασφαλίζει ότι κάθε επίσκεψη θα είναι μοναδική.

Το Mazi είναι ανοικτά από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ για ξεχωριστά δείπνα.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή live μουσική με τοπικά σχήματα.

Κλείστε τώρα το τραπέζι σας καλώντας μας στο 22 42 440 300.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr