Τίμησαν το Ελληνικό Εθνόσημο οι αθλητές του “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ” στο 31ο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων

Τίμησαν το Ελληνικό Εθνόσημο οι αθλητές του “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ” στο 31ο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων

Στην πανέμορφη και φιλόξενη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο  23-24- 25 Οκτωβρίου 2022, διεξήχθη το 31ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών.

Με την Εθνική Ομάδα Στίβου συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του ΣΕΒΑΣ Κω ” Ο  ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”   και οι οποίοι διεκδίκησαν την διάκριση στα αγωνίσματα τούς, αγωνιζόμενοι με αθλητές που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο .

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής μας Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,  στην κατηγορία Μ90 κατέκτησε 5 Χρυσά Μετάλλια, στα 100μ , 200μ ,400μ στο άλμα εις μήκος και στην σκυταλοδρομία 4×100μ

Ο Πρωταθλητής μας Σταμάτης Μαρκόγλου, στην κατηγορία Μ65 μετά από μακροχρόνια αγωνιστική αποχή  κατέκτησε την 5η θέση στον ακοντισμό και την 9η θέση στη σφαιροβολία.

Ο Πρωταθλητής μας Ευστάθιος Τενζίδης, στην κατηγορία Μ60 κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στην βαλκανική σκυταλοδρομία, την 4η θέση στα 5000μ. και την 6η θέση στα 1500μ.

Ο Πρωταθλητής μας Παναγιώτης Ανανιάδης, στην κατηγορία Μ40 κατέκτησε δύο Ασημένια Μετάλλια στη σκυταλοδρομία 4×400μ και στη Βαλκανική σκυταλοδρομία και την 7η θέση στα 5000μ.

Οι αθλητές μας τίμησαν το Ελληνικό Εθνόσημο, τον Ελληνικό κλασικό Αθλητισμό και ξεχώρισαν για την αγωνιστικότητα και το αθλητικό ήθος τους. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Στίβου για  την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους .

Συγχαρητήρια και σε όλους τους Βαλκάνιους αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν το παρόν σε αυτή την αθλητική διοργάνωση , γιορτή της Ειρήνης και της φιλίας των Βαλκάνιων λαών .

Ένα μεγαλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα ΜΜΕ της Δωδεκάνησου που μας στηρίζουν συνεχώς από το 1993 έτος ίδρυσης του συλλόγου μας , στην ΟΕΒΑΣ, στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και σε όλους τους προέδρους που έχουν θητεύσει στη θέση αυτή για την διαχρονική στήριξη και υποστήριξη τους στο Βετερανικό αθλητικό κίνημα .

Εκ μέρους όλων των αθλητών και μελών  του ΣΕΒΑΣ ΚΩ ” Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ “

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση, 

Ο Πρόεδρος 

Στέργιος Θ. Χατζηστέργου 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.” Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε

Ενημέρωση

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

©2020 radioproto.gr