Σ/γος Γονέων 3ου Δημ. Σχολείου Κω: Αγωνία για το αν θα προλάβει να ανοίξει εγκαίρως το σχολείο

Share This Post

 

Σ/γος Γονέων 3ου Δημ. Σχολείου Κω: Αγωνία για το αν θα προλάβει να ανοίξει εγκαίρως το σχολείο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας ως γονείς των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω, για το εάν θα ανοίξει το σχολείο μας στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 μαζί με όλες τις άλλες σχολικές μονάδες.

Με χαρά είδαμε να γίνονται εργασίες στο σχολείο μας (βάψιμο) τον Ιούνιο, που τις είχε πραγματικά ανάγκη. Η χαρά μας όμως δεν κράτησε πολύ καθώς οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν δεν προχώρησαν, εδώ και δύο μήνες περίπου ΚΑΝΕΙΣ δεν εργάζεται μέσα στο σχολείο μας και αυτή τη στιγμή μοιάζει εγκαταλελειμμένο.

Όσο περνούν οι μέρες η πιθανότητα να ανοίξει το σχολείο μας κανονικά μοιάζει όλο και πιο μικρή και αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την εκπαιδευτική μας κοινότητα καθώς παραμένει άγνωστο το πώς θα γίνονται τα μαθήματα. 

Με δεδομένο ότι ήδη τα παιδιά μας έχουν πολλά κενά από τα προηγούμενα χρόνια λόγω των μέτρων για την πανδημία και των τηλεμαθημάτων η αγωνία μας είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Η δημοτική αρχή έχει ευθύνη για αυτή την κατάσταση.

Σας παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ανοίξει το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω το συντομότερο δυνατόν και να μας ενημερώσετε –δεσμευόμενοι- για την ημερομηνία που θα γίνει αυτό.

Επίσης να μας ενημερώσετε για το πού θα μεταφερθούν τα παιδιά για να κάνουν μαθήματα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο δικό τους σχολείο.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω

  Η πρόεδρος                                                                                        Η γραμματέας

Ευαγγελία Παπαστόικα                                                                           Χρυσή Χατζηχριστοφή

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by