Σύσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Σύσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής επισκέφτηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς , όπου είχε σύσκεψη με τον Υπουργό Ι. Πλακιωτάκη και τους συνεργάτες του, προκειμένου να συζητήσουν την επιμήκυνση από τις αρχές Απριλίου έως και το τέλος Οκτωβρίου, της θερινής δρομολογιακής περιόδου για τα πλοία της ακτοπλοΐας, τουλάχιστον όσον αφορά το βασικό κορμό διαδρομών. Στη συνέχεια συζητήθηκε το δίκαιο αίτημα των νησιωτών μας για τη σύνδεση των νήσων Καρπάθου-Κάσου και Χάλκης με την Κρήτη. Επιπλέον ο κ. Παππάς αιτήθηκε την αύξηση του ποσού για τις επιδοτούμενες γραμμές ώστε να καταφέρουν οι εταιρείες που αναλαμβάνουν τα δρομολόγια να ανταπεξέρχονται στα αυξημένα έξοδα από τις τιμές των καυσίμων. Στη σύσκεψη συζητήθηκε επιπρόσθετα η ενίσχυση της στελέχωσης του λιμενικού σώματος και των λιμενικών σκαφών , εξαιτίας των δύσκολων καταστάσεων που επικρατούν στο θαλάσσιο χώρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Τα αιτήματα των νησιωτών, βρήκαν σύμφωνο και υπέρμαχο τον Υπουργό, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα συμβάλει με κάθε τρόπο στις προσπάθειες διευκόλυνσης και επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων της νησιωτικότητας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου

Ιωάννης Παππάς

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr