Σύσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Share This Post

Σύσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής επισκέφτηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς , όπου είχε σύσκεψη με τον Υπουργό Ι. Πλακιωτάκη και τους συνεργάτες του, προκειμένου να συζητήσουν την επιμήκυνση από τις αρχές Απριλίου έως και το τέλος Οκτωβρίου, της θερινής δρομολογιακής περιόδου για τα πλοία της ακτοπλοΐας, τουλάχιστον όσον αφορά το βασικό κορμό διαδρομών. Στη συνέχεια συζητήθηκε το δίκαιο αίτημα των νησιωτών μας για τη σύνδεση των νήσων Καρπάθου-Κάσου και Χάλκης με την Κρήτη. Επιπλέον ο κ. Παππάς αιτήθηκε την αύξηση του ποσού για τις επιδοτούμενες γραμμές ώστε να καταφέρουν οι εταιρείες που αναλαμβάνουν τα δρομολόγια να ανταπεξέρχονται στα αυξημένα έξοδα από τις τιμές των καυσίμων. Στη σύσκεψη συζητήθηκε επιπρόσθετα η ενίσχυση της στελέχωσης του λιμενικού σώματος και των λιμενικών σκαφών , εξαιτίας των δύσκολων καταστάσεων που επικρατούν στο θαλάσσιο χώρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Τα αιτήματα των νησιωτών, βρήκαν σύμφωνο και υπέρμαχο τον Υπουργό, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα συμβάλει με κάθε τρόπο στις προσπάθειες διευκόλυνσης και επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων της νησιωτικότητας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου

Ιωάννης Παππάς

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by