Σύναντηση Επάρχου Κω Ι. Καμπανή με το προεδρείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Κω – Νισύρου

Share This Post

Σύναντηση Επάρχου Κω Ι. Καμπανή με το προεδρείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Κω – Νισύρου

Η παιδεία αποτελεί κεντρικό πυλώνα στη διαμόρφωση χαρακτήρων και συμπεριφορών ,στους πολίτες του αύριο και στην πρόοδο της κοινωνίας εν γένει. Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σε ζητήματα που αφορούν την προαγωγή της εκπαιδευτικής κοινότητας ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης στα παιδιά μας.

Με γνώμονα τα άνωθεν, εχθές Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, ο Έπαρχος Κω – Νισύρου υποδέχθηκε με χαρά στο γραφείο του, το προεδρείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Κω – Νισύρου. Η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω από την τροποποίηση της ώρας αποχώρησης των παιδιών από τα νηπιαγωγεία, ιδιαιτέρως αυτών που συστεγάζονται με δημοτικά.

Δεδομένης της ιδιάζουσας, παρούσας, υγειονομικής κρίσης ο Έπαρχος συμπαραστέκεται στα όποια δίκαια αίτημα των διδασκόντων για διατήρηση του ωραρίου των νηπιαγωγείων ως είχε, με στόχο την αποφυγή συγχρωτισμού κατά την είσοδο και έξοδο των μαθητών από το σχολείο, ως μέτρο προστασίας και αποφυγής της διασποράς του ιού Sars Covid-19.

Επιπλέον, προτείνουμε, περαιτέρω πρόβλεψη, ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα να υποβάλλεται συχνά σε τεστ, τόσο rapid όσο και μοριακά, προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και η υγεία των παιδιών, πρωτίστως.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by