Σύμφωνο συνεργασίας της Αστικής Εταιρείας Ιπποκράτης με τον Οργανισμό “Αποστολή”

Share This Post

Σύμφωνο συνεργασίας της Αστικής Εταιρείας Ιπποκράτης με τον Οργανισμό “Αποστολή”

Η Αστική Εταιρεία “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”, εδραιώνοντας τη θέση της ως φορέας σχεδιασμού και υλοποίησεως προγραμμάτων Ποιότητος ζωής και ψυχικής υγείας, ομού μετά της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου, συνάπτει Σύμφωνον Συνεργασίας και Συναντιλήψεως μετά του Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, φορέας πολλαπλών δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, είναι καταξιωμένος και έγκυρος Οργανισμός, πολυετούς εμπειρίας και υψηλής τεχνογνωσίας επί κοινωνικών θεμάτων.

Μετά από περίοδο διερευνητικών επαφών, αντιπροσωπεία της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”, με επικεφαλής τον κ. Kωνσταντίνο Δήμτσα, γενικόν διευθυντήν, επισκέπτεται την Κω, προκειμένου να υπογραφεί το σχετικό Σύμφωνο Συνεργασίας και Συναντιλήψεως.

Η υπογραφή του Συμφώνου θα λάβη χώραν την Πέμπτην, 28 Ιουλίου 2022, ώρα 12:00 μ.μ, εις τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου.

Το Σύμφωνο θα υπογραφεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ Ναθαναήλ, του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και της Προέδρου του Δ.Σ. της Αστικής Εταιρείας “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, κ. Διονυσίας Τελλή Τσιμισίρη.

Ο Δήμαρχος Κω, κ. Θεοδόσης Νικηταράς, εκδηλώνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον του δια την Αστική Εταιρεία “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” και λόγω της γενικότερης σημασίας του Συμφώνου αυτού δια το νησί της Κω, θα παραστεί κατά την τελετήν της υπογραφής.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by