Σύλλογος Γονέων Ιπποκρατείου Λυκείου : Ευχαριστήριο για τις δράσεις των μαθητών 

Share This Post

Σύλλογος Γονέων Ιπποκρατείου Λυκείου : Ευχαριστήριο για τις δράσεις των μαθητών 

Με το πέρας του 2022, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την ευγενική στήριξη των δράσεων μας και ειδικότερα:

Για την δράση του street food: το κατάστημα Νέσκε, το εστιατόριο Sofra το εστιατόριο Η2Ο, το ξενοδοχείο Πλατανίστα, τον κο Στράτο Σερνικό .

Για το παιχνίδι titsu: Τον κο Καλτσάτη Χρήστο για την παραχώρηση του Esquina και για τα δώρα το κατάστημα BLUE NET και την δερματολόγο κα Νικολή.

Για το ποδόσφαιρο 5 Χ5: Τον ΔΟΠΑΒΣ, την Ομάδα Διάσωσης, τον ΠΑΟΚ Κω για την παραχώρηση εξοπλισμού και το εστιατόριο “Λάμπρος” για το έπαθλο.

Τα ΜΜΕ της Κω για την κάλυψη των δράσεων μας.

Και φυσικά ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και μας στήριξαν προκειμένου να υλοποιούμε όσα χρειάζεται το σχολείο και τα παιδιά!

Eυχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Το Δ.Σ.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by