Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω για οπλοχρησία, ναρκωτικά, προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και βία κατά υπαλλήλων στη Κω

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω για οπλοχρησία, ναρκωτικά, προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και βία κατά υπαλλήλων στη Κω

Την 15-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 41χρονος αλλοδαπός γιατί με άσεμνες χειρονομίες πρόσβαλε και απείλησε ομοεθνείς του. 

Επίσης κατά τον έλεγχο που του έγινε επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Σύλληψη αλλοδαπού για πρόκληση φθορών στην Κω

Την 16-07-2023 συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 19χρονος αλλοδαπός γιατί προκάλεσε φθορές σε πέντε σταθμευμένα οχήματα στην Κω. 

Επίσης, ο δράστης κατά την προσαγωγή – κράτησή του διατάραξε την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας και προκάλεσε φθορά σε πόρτα κρατητηρίου.

Σύλληψη αλλοδαπών  για πλαστογραφία στην Κω 

Την 16-07-2023 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 18, 20, 31 και 53 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστούν σε πτήση εξωτερικού. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr