ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Share This Post

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Συνάδελφοι, σες

Οι άνεργοι- εργαζόμενοι στο τουρισμό, στον κλάδο με δισεκατομμύρια € κέρδη τα προηγούμενα χρόνια, έχουν μείνει μέχρι και σήμερα χωρίς επίδομα ανεργίας. Μεγάλη καθυστέρηση για άλλη μια χρονιά στην καταβολή του.

Οι άνεργοι ξενοδοχοϋπάλληλοι που είτε έπιασαν δουλειά, είτε ήταν σε αναστολή, έχουν να δουν λεφτά στο πορτοφόλι τους από τα τέλη Οκτώβρη..

Οι άνεργοι στα τουριστικά πρακτορεία, στην καθαριότητα αεροδρόμιου, στα τουριστικά μαγαζιά , στα ενοικιαζόμενα αυτοκινήτων και πολλοί άλλοι που απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο, δεν θεωρούνται εποχικοί εργαζόμενοι!!!! και έχουν μείνει εκτός επιδόματος ανεργίας….

Η ανεργία δεν είναι επιλογής μας, δε θα γίνουν οι εργαζόμενοι, άνεργοι, μόνιμα οι αιμοδότες για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες της εκάστοτε κυβέρνησης και της μεγάλης εργοδοσίας, φορτώνοντας την κρίση που έρχεται στις πλάτες μας…

Δυσκολίες που αφορούν την συνέχεια της αύξησης των κερδών τους.. με το μεγαλύτερο ξεζούμισμα των εργαζομένων από την μια και το πετσόκομμα δικαιωμάτων και παροχών των ανέργων από την άλλη..

Η κυβέρνηση επικαλείται ότι λεφτόδεντρα.. δεν υπάρχουν..

αλλά για να μπουκώσει για άλλη μια φορά τους μεγάλους ξενοδόχους και όχι μόνο με διάφορα δωράκια…. υπάρχουν..

για να αγοράσει πολεμικά αεροπλάνα δισεκατομμυρίων… υπάρχουν…

Φτάνει πια! Αρκετά.

Οι 10.000 χιλιάδες εγγεγραμμένοι άνεργοι στην Κω, οι 12.000 χιλιάδες εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού.. Έχουμε φωνή και θα ακουστεί.

Τώρα. Όλοι οι άνεργοι να επιδοτηθούν χωρίς όρους και προϋποθέσεις με 600€ για όσο διάστημα παραμένουν άνεργοι. Να ενταχθούν στην τακτική επιδότηση ανεργίας όλοι οι άνεργοι που απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο και γύρω από αυτόν. Άμεση στελέχωση του ΟΑΕΔ Κω με μόνιμο προσωπικό.

Το Σωματείο την Τετάρτη 20 Γενάρη στις 11:00 το πρωί, θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΔ, θα καταθέσει υπόμνημα με τα αιτήματά του Σωματείου, το όποιο θα αποσταλεί και στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by