ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ με πρωτοβουλία του Επάρχου Κω – Νισύρου Ιωάννη Καμπανή

Share This Post

 

 

 

 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ με πρωτοβουλία του Επάρχου Κω – Νισύρου Ιωάννη Καμπανή

Ο κορωνοϊός, η πρόληψη και τα μέτρα προστασίας, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που έγινε στο Επαρχείο, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, έπειτα από πρωτοβουλία του Επάρχου Κω – Νισύρου Ιωάννη Καμπανή.

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν, ομάδα από ιατρικό προσωπικό του νησιού, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω, η ιατρός του ΚΥΤ, η Διοικήτρια του ΚΥΤ, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Κω, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κω, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Στη διάρκεια της συζήτησης, εκφράστηκε από το σύνολο των συμμετεχόντων, η ανάγκη να επικρατήσει αρχικά ψυχραιμία, ενώ υπογραμμίστηκε η ετοιμότητα που θα πρέπει να υπάρχει σε όλες τις βαθμίδες υγείας και στην περιοχή μας για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου κρούσματος.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και στο ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίσουν όλοι οι φορείς προκειμένου να υπάρξει, αφενός σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών και αφετέρου, συντονισμένη εφαρμογή τους.

Από την πλευρά του ο κ. Καμπανής, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ευαισθητοποίησης του κάθε πολίτη, χωρίς πανικό, και τόνισε ότι η προσωπική συμπεριφορά του καθενός, θα συμβάλει στον περιορισμό της διάδοσης του ιού. Επίσης αναφέρθηκε στις δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που με συντονισμένες προσπάθειες και δικό της προϋπολογισμό, εργάζεται πυρετωδώς ώστε να θωρακιστούν τα νησιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο από πλευράς δημόσιας υγείας, όσο και από πλευράς οικονομίας, ώστε η τουριστική περίοδος που ξεκινά σε λίγες ημέρες, να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο.

Επαρχείο Κω Νισύρου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by