ΣΥΡΙΖΑ Κω: Οι νησιώτες αξίζουμε πιο πολλά. Δικαιοσύνη Παντού!

 

ΣΥΡΙΖΑ Κω: Οι νησιώτες αξίζουμε πιο πολλά. Δικαιοσύνη Παντού!

Την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Κω.

Θα μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας, στα οποία η Κυβέρνηση της ΝΔ τέσσερα χρόνια τώρα έχει γυρίσει την πλάτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ έταξε στους συμπατριώτες μας καλύτερες μέρες, έχει αφήσει το Νοσοκομείο της Κω χωρίς γιατρούς και όλους μας στην ανασφάλεια για την υγεία μας.

Υποσχέθηκε στήριξη, αλλά αντί για αυτό έχει αδρανοποιήσει σχεδόν το Μεταφορικό Ισοδύναμο, με τεράστιες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Τον ενοχλεί που το υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε για ανάπτυξη των νησιών, αλλά έσπειρε ακρίβεια. Φτωχοποίησε μεγάλο μέρος των νησιωτικών κοινωνιών.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία απέδειξε με έργα ότι οι νησιώτες αποτελούν προτεραιότητα.

Έκανε πράξη το Μεταφορικό Ισοδύναμο και έδωσε αναπτυξιακή ώθηση στα νησιά μας.

Στήριξε τα νησιωτικά νοσοκομεία και το ΕΣΥ των νησιών στην πράξη, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό.

Σχεδίασε και υλοποίησε σοβαρά έργα υποδομών.

Οι εποχές που ο κ. Μητσοτάκης μοίραζε ψεύτικες υποσχέσεις έχουν παρέλθει.

Τώρα πια κανέναν δεν ξεγελάει, το μόνο σχέδιό του είναι η ιδιωτικοποίηση των νησιωτικών δομών υγείας, η στήριξη των λίγων και εκλεκτών, η εγκατάλειψη των νησιών.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση της Τ.Ο. Κω της Ν.Δ. δείχνει με τον ακραίο λόγο της τον πανικό που βρίσκεται το κόμμα τους. Προσπαθεί να σπείρει διχόνοια όταν έχει δώσει ως κυβέρνηση δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την επέκταση του Κ.Υ.Τ. που κατά τα άλλα δεν έβρισκε χρήματα για να στηρίξει το νοσοκομείο.

Από ψευτοπατριώτες έχει χορτάσει ο ελληνικός λαός, ειδικά από κάτι τέτοιους που παρακολουθούν τους πολιτικούς αντιπάλους τους, τους συνεργάτες τους, μέχρι και την ηγεσία του στρατού.

Η Κως και συνολικά τα Δωδεκάνησα έχουν μακρά δημοκρατική παράδοση.

Δεν μας αξίζει το ύφος της ανακοίνωσης της ΝΔ ούτε οι εκφραστές μιας Ελλάδας διχασμού.

Στις 21 Μαΐου τα νησιά μας θα δώσουν την απάντηση στην κάλπη, με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και μια προοδευτική Κυβέρνηση που θα ασκήσει πραγματικές πολιτικές ανάπτυξης για νησιά και τους νησιώτες.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr