ΣΥΡΙΖΑ Κως: Στο μίσος και την ξενοφοβία απαντάμε με αλληλεγγύη

ΣΥΡΙΖΑ Κως: Στο μίσος και την ξενοφοβία απαντάμε με αλληλεγγύη

Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί η μετατροπή των νησιών μας σε μόνιμα κλειστά στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών.

Η σημερινή κυβέρνηση αρνείται, για να μη δυσαρεστήσει το εκλογικό της ακροατήριο στην ενδοχώρα, να προβεί σε γενναία αποσυμφόρηση των νησιών.

Με αυτή την εμμονή της οδηγεί τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες σε περαιτέρω εξαθλίωση και τα νησιά σε κοινωνική έκρηξη.

Με την ακολουθούμενη πολιτική της διαμορφώνει ένα πολεμικό κλίμα (ενάντια άραγε σε ποιον εχθρό;) και υποδαυλίζει τον εθνικισμό και το αντιπροσφυγικό κλίμα.

Σιωπά σε πράξεις βίας εναντίον προσφύγων, μελών ΜΚΟ και αλληλέγγυων πολιτών, ενώ παράλληλα με την ανοχή της πολίτες παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και δημιουργείται έτσι μια επικίνδυνα φορτισμένη κατάσταση.

Είναι προφανές ότι συγκεντρώσεις, οι οποίες στρέφονται ενάντια στα θύματα και τους αδύναμους και που στοχοποιούν την αλληλεγγύη, αποτελούν οπισθοδρόμηση για την τοπική μας κοινωνία και είναι καταδικαστέες.

Οι πολίτες της Κω θα γυρίσουν το κεφάλι στις κραυγές μίσους και μισαλλοδοξίας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω: Ενημέρωση πολιτών για τις απαγορεύσεις που ισχύουν λόγω του πολύ υψηλού Κινδύνου Εκδήλωσης Πυρκαγιά σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου

  Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω: Ενημέρωση πολιτών για τις απαγορεύσεις που ισχύουν λόγω του πολύ υψηλού Κινδύνου Εκδήλωσης Πυρκαγιά σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου Θέμα: Ενημέρωση πολιτών

Ενημέρωση

Στη μνήμη του Κων/νου – Νομικού (Μικέ) Κουλλιά μια πράξη αγάπης που χαρίζει ελπίδα σε όσους μάχονται με τον καρκίνο

Στη μνήμη του Κων/νου – Νομικού (Μικέ) Κουλλιά μια πράξη αγάπης που χαρίζει ελπίδα σε όσους μάχονται με τον καρκίνο ο Σάββατο 25/7 με τη

©2020 radioproto.gr